Her kan du høre en lang række af Kims jingler. Læn dig tilbage og nyd det!

Når man ind i mellem keder sig, når søndagen bare er lang og triviel, ja, så sker det at ideerne kommer væltende, og det kan du få et par eksempler på her.

"Tralala" er bare skæg og ballade hentet fra far til fire, hund og hund imellem, Robin Hood og Pinocchio.
"Rådhusfunk" er, som navnet siger, vores gode gamle københavnerlyd, udsat for et lille eksperiment.
"Fat i firserne" er mit indtil dato største hit. Da Aqua lancerede Back to the Eighties, tænkte jeg, fin ide - men der mangler noget om os danskere. Derfor gik jeg i blækhuset og skrev denne perle.

Lyt, syng og dans med!

Radio playback er en internet radio. Det vil sige, at du ikke kan høre den på hverken fm eller dab. Du skal derimod ind på Radio Playback, hvor du både kan lytte til live udsendelser og downloade tidligere udsendte programmer.

Radio Playback er en særlig størrelse, fordi vi ikke har nogen, der bestemmer, hvad vi skal spille. Den eneste regel, vi har, er, at sangen skal have været et hit! Men det begrænser os ikke på nogen måde. Tværtimod. Vi kan spille kendte hits i forskellige fortolkninger eller som lange remixede versioner - alt er muligt.

Jeg kan li' at lave radio, der stiller "krav" til lytterne. Det vil sige, jeg vil gøre dem nysgerrige og pirre deres ører - uden dog at gøre dem forskrækkede…

Jeg laver tre programmer hver uge, "Den Røde Tråd" søndag eftermiddag fra 17.00 - 19.00, tirsdag frokost fra 12.00 - 14.00 og lørdag morgen fra 6.00 - 9.00 laver jeg "Morgenrutinen".

I "Den Røde Tråd" spiller jeg musik, der er emnerelateret. Det kan f.eks. være et program om dyr, og så kunne en play-liste se sådan ud: Jeg har min hest, jeg har min lasso; Stop den lille kænguru; Sangen om de 18 svaner; Jeg har en hund med fire poter osv. I frokostshowet spiller masser af hits. Her elsker jeg at lege "hønen eller ægget", hvor jeg først spiller originalen og derefter coverversionen, eller omvendt. Jeg laver med andre ord hver uge syv timers radio, der gør det sjovere at være til. Så gør dig selv en tjeneste og lyt med - også når jeg ikke sender. Du vil ikke fortryde det. I Radio Playback forkæler vi dine ører.

Jeg var redaktør på Dansk Blindesamfunds ungdoms foreningsblad, "Ungdomsbladet" i næsten 4 år. Her lavede jeg skøre indslag, sjove opfordringer og naturligvis masser af knastørre foreningsbudskaber.

Vores blad udkom dengang stadig på kassettebånd og blev sendt ud til omkring 500 lyttere over hele landet.

Her kan høre en række jingler fra den periode, som jeg faktisk er meget stolt over at have produceret.

Rigtig god fornøjelse.